miercuri, 6 octombrie 2010

Ce este o Metoda Saxofon?





Metoda  saxofon este manualul de studiu al elevului începător și nu numai, atunci când începe sau dorește să aprofundeze cunoștințele muzicale, teoretice și practice în studiul saxofonului.

A interpreta corect o melodie la saxofon de la începutul aventurii cunoașterii acestui instrument este esentială. De ce? Deoarece asa cum începem să invățăm ceva așa ți terminăm. Daca începi să înveți anumite obiceiuri și să-ți formezi automatisme de interpretare greșite și incorecte ele tind să rămână în subconștient și cu greu te vei putea dezvăța de ele.

De aceea este esențial și important să începi să înveți corect studiul și practica la saxofon cu ajutorul manualului numit metoda saxofon.

Metoda saxofon este structurata pe 3 nivele, începător, mediu si avansat pentru a lua încet, sigur  și progresiv informațiile pentru a fi asimilate, reținute si oricând să poată fi accesate pentru a te folosi de ele.

Aici intervin tehnicile de învățare accelerată, care sunt incluse în această metoda saxofon. Aceste   tehnici care sedimentează și întăresc cunoștințele care ne fac sa devenim maeștri și virtuoși în arta cântatului la saxofon.
Pentru mai multe detalii cum sa obțineți aceasta metoda saxofon pentru cele 3 nivele AICI.
sau la adresa de email: cursurisaxofon@gmail.com

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru blog! nu gasesc metoda pentru saxofon in limba romana. Ai asa ceva?

    RăspundețiȘtergere